KIRIKKALE
22°

Yüksek İhtisas Hastanesinde yara eğitimi

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, Yara Bakımı Birimi ve Eğitim Birimi işbirliğiyle bası yarası (dekübit ülseri) eğitimi düzenledi.


TEDAVİ SÜREÇLERİ ANLATILDI

Eğitim, özellikle yatak istirahati gerektiren veya uzun süre hareketsiz kalan hastalarda sıkça görülen bası yaralarının önlenmesi, tanınması ve tedavi edilmesi konularına odaklandı. Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, eğitim hakkında yaptığı açıklamada, “Bası yaralarının önlenmesi ve tedavisi konusunda sağlık personeline yönelik eğitim, hastaların bakımını iyileştirmek için kritik rol oynar.

İYİLEŞME SÜRECİ VE DESTEKLENMESİ

Ayrıca, bu eğitimler hastaların iyileşme süreçlerini hızlandırabilir ve komplikasyon risklerini azaltabilir. Bu nedenle hastane personelinin bu konuda düzenli eğitim alması büyük önem taşır,” dedi. Bası yaraları, hastaların tedavi süreçlerinde önemli bir yer tutmakta olup, düzenlenen bu eğitim ile sağlık personelinin bu tür yaralanmalarla mücadelede daha etkili olması hedefleniyor. Eğitim, hastaların bakım kalitesini artırarak iyileşme süreçlerini desteklemeyi amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

Kadın girişimcilerden aşçılara destek

İlginizi Çekebilir

Yıllardır kötü koku saçan o dereye müdahale!

İlginizi Çekebilir

Yağma suç zanlıları Yahşihan’da yakalandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69518

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171