KIRIKKALE
22°
02:53

İkindi'ye Kalan Süre

Ziraat Türkiye kupası rakibimiz Kalecik

Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün 3/1/b maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu eşleşmeleri TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi ile belirlendi.


13-14-15 EYLÜL’DE OYNANACAK 
Turkuvaz Medya'nın yayıncısı olduğu Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda eşleşmeler belli oldu. Maçlar 13,14 ve 15 Eylül'de A Spor'dan naklen yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün 3/1/b maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu eşleşmeleri TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi ile belirlendi.

TOPLAM 52 TAKIM KATILACAK
Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki kura çekimi, TFF İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Can ve Murat Şahin ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. ZTK 1. Eleme turu müsabakalarına TFF 3. Lig'den 34 ve profesyonel takımı olmayan 18 ilden 1'er amatör takım olmak üzere toplam 52 takım katılacak. 

ELEME USULÜNE GÖRE YAPILACAK
İlk tur maçları 13, 14 ve 15 Eylül tarihlerinde oynanacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre ve bölgesel olarak yapılacak. TFF 3. Lig 2’nci grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un Ziraat Türkiye Kupası rakibi ise Kalecik Futbol Kulübü oldu.

Haber: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Baran: “Bizden beklenilen futbolu sergileyeceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, deplasmandan puansız döndü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, deplasmandan puansız ayrıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98922

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171