KIRIKKALE
25°
00:3

Yatsı'ya Kalan Süre

Can, bakan yardımcısı oldu

Kırıkkale AK Parti eski Milletvekili Ramazan Can, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine atandı.


CAN’IN YENİ GÖREVİ
2023 Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesinin ardından, yeni kabine kurulmuş ve bakanlıkların neredeyse tamamında değişiklik yapılmıştı. Yeni bakanların görevlerine atanmalarının ardından, bakan yardımcıları da görevlerine atanmaya başladı. Bakan yardımcılığı görevine bir isim de Kırıkkale’den atandı. 22’nci, 24’üncü, 25’inci, 26’ncı ve 27’nci dönemler olmak üzere toplamda 5 dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği görevinde bulunan Ramazan Can, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

YAHŞİ YİNE BİLDİ
Öte yandan Kırıkkaleli gazeteci, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, seçim öncesi ve sonrası yaptığı analizlerle birçok sonucu bilmişti. Nitekim Yahşi, daha önceden Ramazan Can’ın bakan yardımcılığı görevine getirileceğini de tahmin etmişti.

RAMAZAN CAN KİMDİR?
20 Nisan 1970 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelen Ramazan Can, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Can, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nda işçilik, Denizcilik İşletmeleri Denetim Kurulu Üyeliği, Fintek A.Ş. ve Vakıf Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelikleri, Telekom A.Ş.’de Hukuk Müşavirliği görevlerinde bulunmuş ve serbest avukatlık yapmıştır. Ramazan Can, 22’nci dönemde AK Parti Kırıkkale Milletvekili seçilerek meclise girmiş ve toplamda 5 dönem milletvekilliği yapmıştır. Can, yeni kurulan kabine ile birlikte Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine atanmıştır.  Ramazan Can, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk, Can’ı tebrik etti

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Can, söz verdiği çocuklarla maç yaptı 

İlginizi Çekebilir

Can; "Bir dahaki dönemde aday olmayacağım"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58313

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171