KIRIKKALE
25°
02:13

Öğleye kalan Süre

CHP’nin değil, Ahmet Önal’ın seçimi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Pazar günü kongre heyecanı yaşanacak. 3 adayın yarışacağı kongre öncesi partide iç çatışmalar devam ediyor. Diğer bir yandan ise adaylar arasında tarafgir tutum sergileyen Milletvekili Ahmet Önal’a parti içinde tepki gösteriliy


MİLLETVEKİLİ ÖNAL’DAN BOZDAĞ ISRARI 
CHP’de değişim hareketini savunduğu bilinen, yaklaşık 5 yıldır İl Başkanlığı görevi yapan Av. Onur Yüksel Bozdağ’ın kamuoyunca kongrede yeniden aday olmayacağı biliniyordu. Hem partililerine hem de kamuoyuna adeta ters köşe yaparak yeniden başkanlık yarışında olduğunu gösteren Bozdağ, Pazar günü yapılacak olan kongrede üç aday arasında yerini aldı. Milletvekili Ahmet Önal’ın bu konuda talebi ve ısrarı olduğu konuşulan Bozdağ’ın yeniden il başkanı olmak konusunda da pek istekli olmadığı partililerce iddia ediliyor.  

KIZIK VE BOZDAĞ ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR 
Mevcut il başkanı Bozdağ ile merkez ilçe başkanı Yücel Kızık’ın da arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyor. Bozdağ’ın seçime gireceği listeden seçilecek Kurultay Delegeleri konusunda sorun yaşandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde adaylık açıklaması yapan ve CHP’nin ana kademelerinin güvenini kaybeden Onur Yüksel Bozdağ’a parti tabanından tepki sesleri birbir yükseliyor. 

BOZDAĞ’A PARTİLİLERDEN TEPKİLER BÜYÜYOR
Ayrıca geçtiğimiz seçim döneminde de Onur Yüksel Bozdağ ve il yönetiminin etkin çalışmaması parti içerisinde tepkilere neden olmuştu. İl teşkilatı olarak etkin bir çalışma yapılmamasından dolayı partililerden gelen tepkiler büyüyor. Büyüyen tepkiler nedeniyle Milletvekili Ahmet Önal’ın da İl Başkanlığı seçimine müdahil olduğu söylemler arasında yer alıyor. 

AHMET ÖNAL’DAN ADAYLAR ARASINDA AYRIMCILIK!
Geçtiğimiz günlerde 3 aday da adaylık açıklamasında bulunmuş, adaylardan Ümit Duman ve Av. Onur Yüksel Bozdağ’ın açıklamalarına katılan Ahmet Önal, perşembe günü adaylık açıklaması yapan Av.Gökhan Tektaş’ın açıklamasına katılmadı. Bu nedenle adaylar arasında ayrım yaptığı değerlendiriliyor. 

PARTİLİLERDEN GÖKHAN TEKTAŞ’A İLGİ VAR 
Perşembe günü adaylık açıklaması yapan Tektaş’ın, kısa zamanda parti tabanına ve delegelere kendisini sevdirdiği, benimsettiği görülüyor. Çalışkanlığı ve istekli olması da oldukça dikkat çekiyor. Eski il yönetimine tepkilerden dolayı Av. Gökhan Tektaş’ın güçlü bir aday olarak ses getirdiği değerlendiriliyor.

 
 

İlginizi Çekebilir

Enkaz altında kalan polis memurunun ismi sokağa verildi

İlginizi Çekebilir

Gökdere, Delice Ziraat Odası Başkanlığı’nda güven tazeledi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale sıcak havaya hasret kalacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48144

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171