KIRIKKALE
21°
02:43

Öğleye kalan Süre

Eğitim-Bir-Sen'den Tarihi Tur

Kırıkkale Eğitim-Bir-Sen üyeleri güzel bir organizasyonda buluşturuyor. Eğitim-Bir-Sen, İstanbul, Erdirne ve Çanakkale gezisi düzenleyeceğini duyurdu.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞACAK 
2 gece 3 gün sürecek olan gezide 4 yıldızlı otellerde Eğitim-Bir-Sen Üyeleri konaklayacaklar. Kırıkkale Memur Sen İl temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz, ulaşım, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinin ücrete tabi olduğunu belirtti. Pekuz, İlk olarak İstanbul ile gezilerine başlayacaklarını söyledi. Pekuz, İstanbul'da Eyüp Sultan Cami ve Türbesi, Aya Sofya Camii, Süleymaniye Cami, Taksim-İstiklal, Topkapı Sarayı ve Boğaz turu etkinliği yapacaklarını ifade etti.


ÇEŞİTLİ GEZİLER DÜZENLENECEK 
İkinci duraklarının Edirne olacağını vurgulayan Pekuz, burada Selimiye Camii, Eski Cami, 2.Beyazıt Külliyesi, Eski Saray kalıntıları, Edirne Kırkpınar meydanı, Karaağaç ve Tarihi Meriç köprüsünü ziyaret edeceklerini vurguladı. Son olarak ta Pekuz, Çanakkale'yi gezeceklerini burada Çanakkale Şehitlik, Gelibolu, Çanakkale Köprüsü, Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyaları, Seyit Onbaşı Heykeli, 57.Alay şehitliği, Conik bayır'ını ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. Tatil 71'in düzenleyeceği gezide, 05444846645-05444837140 telefon numaralarından irtibat kurulabilecek.  


Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Sözleşme ücretleri yeniden belirlenmeli 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42483

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171