KIRIKKALE
22°
00:32

İkindi'ye Kalan Süre

Engelli Sefa’ya Öztürk’ten tekerlekli sandalye

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde doğuştan engeli bulunan Sefa Özbal’a MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, tekerlekli sandalye hediye etti. Duygusal anların yaşandığı o anda engelli Sefa’nın mutluluğu ise görülmeye değerdi.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Çelebi ilçesine ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyaretler kapsamında Çelebi TOKİ’de yaşayan engelli Sefa Özbal’ın annesi Fadime Özbal oğlu için vekil Öztürk’ten tekerlekli sandalye talep etmişti. Sözünü yerine getiren Öztürk, 31 yaşında Sefa Özbal’a tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Tekerlekli sandalye takdimi esnasında anne Fadime Özbal, gözyaşlarını tutamadı.

ÖZTÜRK, BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ KAZANDI 
Engelli Sefa Özbal’ı arabasına bindirerek evlerinin bahçesinde kısa bir gezinti yaptıran vekil Öztürk, Özbal’a sarılarak bir telefon kadar yakınlarında olduğunu annesine söyledi. Özbal ile renkli bir sohbet gerçekleştiren Öztürk, yaptığı örnek davranışla birlikte bir kez daha herkesin gönlünü kazandı. MHP olarak her zaman engellilerin yanlarında olduklarını vurgulayan Öztürk, ”Toplumda bulunan bütün engellilerimizin engelini sevgiyle ortadan kaldırmak amacıyla mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

ENGELLİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ 
Engellilerin her zaman toplumda olması gerektiğini belirten Öztürk, “Her alanda farkındalık oluşturmak için elimizden gelen çaba ve gayretimizi gösteriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Çelebi ilçesini ziyaret gerçekleştirmiş ve Sefa kardeşimizin annesi Fadime teyzemiz oğlu için bizlerden bir talepte bulunmuştu. Bu talebi yerine getirmenin mutluluğu ve duygusallığı içerisindeyiz. İnşallah Sefa kardeşimiz, annesiyle birlikte bu tekerlekli sandalyenin yardımıyla sosyal hayatta daha aktif yer alacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Koruma altındaki çocuklar TEKNOFEST'TE buluştu

İlginizi Çekebilir

Aileler, sabah namazında camilerde buluşuyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de kaçak göçmenlere geçit yok!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18035

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171