KIRIKKALE
25°
01:30

İkindi'ye Kalan Süre

Ersan: “Kazanan, Millet İttifakı olacaktır”

Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanı Tolga Ersan, Millet İttifakı’nın seçime en iyi şekilde hazırlandığını ve yeni dönemde kazanacaklarını ifade etti. Ersan, “Milletimiz büyük bir coşkuyla 14 Mayıs 2023 tarihinde, 77 yıl önceki seçimlerde olduğu gibi yenid


ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Ersan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Milletin umudu olmak için çıktığımız bu yolda; her bir vatandaşımızın en geniş alanda temsiliyetini tesis etmek üzere ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş dönemini ortak akıl ile yönetebilmek için birleşerek milletin masası kurulmuştur. 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Milletimize, devletimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” 

İRADEMİZİ SAHAYA YANSITACAĞIZ
“Milletimiz büyük bir coşkuyla 14 Mayıs 2023 tarihinde, 77 yıl önceki seçimlerde olduğu gibi yeniden tam demokrasinin tesisi için sandığa iradesini yansıtacaktır. Kırıkkale’nin öz evlatları olan bizler evel Allah sonra hemşerilerimizin destekleri ile Kırıkkale’miz için var gücümüzle çalışacağız. Millet ittifakının tüm paydaşları ile ülkemizi güzel yarınlara götürebilmek adına irademizi sahaya yansıtacağız” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89313

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171