KIRIKKALE
19°
00:27

Akşam'a Kalan Süre

Gençler neredeyse biz oradayız

Sosyal ve kültürel alanda önemli belediyecilik hizmetleri gerçekleştiren Hacılar Belediyesi, spor alanında yaptıkları çalışmalarla gençleri yalnız bırakmıyor. Geleceğin şampiyonlarının yetişmesi amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, gençlere gereken


KRAMPON HEDİYE ETTİ 
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, sporcu gençlerin yetişmesi amacıyla gerekli destekleri sağlıyor. Yarınların şampiyonlarının yetiştiği Hacılar Kasabası’nda U-18 futbol takımı göz dolduruyor.  Fikret Karabudak Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmanda futbolcu gençleri ziyaret eden Koyuncu, antrenmanın ardından gerçekleştirilen maç sonucunda onlara krampon hediye etti. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Gençlere yönelik her türlü çalışmalarının devam edeceğini belirten Koyuncu, “Belediye olarak sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi spor alanında da çocuklarımızın yanındayız. Gençlik Merkezimizde yaptığımız çalışmalarla ve diğer çalışmalarla birlikte çocuklarımıza sporu sevdiriyoruz. Hacılar Belediyespor U-18 futbol takımımız inşallah gelecekte önemli yerlere gelecektir. Bizlerde elimizden geldiği kadar onları desteklemeye çalışıyoruz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası Öztürk’ün yanında

İlginizi Çekebilir

MHP, 14 Mayıs için tek ses, tek yürek

İlginizi Çekebilir

Hacılar Belediyesi’nden eğitime destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90553

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171