KIRIKKALE
21°
00:31

İkindi'ye Kalan Süre

Kıratlı, vekilliğe yeniden talip

AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için hareketlilik yaşanıyor. 23. dönem Kırıkkale Milletvekili Av. Turan Kıratlı, yeniden vekilliğe talip oldu. Kıratlı, parti binasında aday adaylığı başvurusunda bulundu.


TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİ 
AK Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Av. Turan Kıratlı, AK Parti İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kıratlı, “Hepimizin malumu 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yeni bir seçime gidiyor. Kurulduğu günden bu yana girmiş olduğu tüm seçimleri başarı ile kazanan Ak Partimiz, her seçimde olduğu gibi yeni bir vizyon ortaya koyarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” hedefleriyle yine Allah’ın izniyle kazanacağı bir seçime hazırlanıyor. 

AK PARTİ VE KADROLARI, BU YARIŞI KAZANACAK
Geçtiğimiz 20 yılda her seçimde milletten aldığı yetki ve destekle, halkımızın huzur ve refahına önemli katkılar sağlayan icraatlar ve reformlara imza atan AK Parti, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ile 14 Mayıs 2023 seçimlerini de kazanarak, millete hizmet yoluna devam edecek. İktidarı süresince tek derdi millet olan AK Parti ve kadroları, bu yarışı da, kazanacaktır. Buna inancım tamdır.  Milletimizin ferasetine güveniyorum. Halkımızın nasıl 20 yıldır bize olan güvenine layık olmuşsak, bilsinler ki Ak Parti, bundan sonra da milletimizin bu güvenine layık olacaktır. Ak Parti’nin hizmetleri maddi ve manevi olarak saymakla bitmez. Milletimiz ve bütün dünya bunu görüyor. Ve dostlar takdir ediyor, dünyada birileri rahatsız oluyor. Onun için dünya bu seçimle yakından ilgileniyorlar.”

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ 
“Her hal ve şartta bu millete hizmet davasının bir neferi olarak, ben de daha önce Kırıkkale’de hemşerilerimin tensipleri ile Milletvekili olarak görev yaptım. Hemşerilerimiz bizi tanıyorlar. Gerek devlet, gerekse özel sektör yatırımlarının şehrimize kazandırılmasındaki çabamızı gayretimizi biliyorlar. 23. Dönem Kırıkkale Milletvekilliğimiz süresince halkımızın beklentilerine karşılık projeler yaparak, belli başlı hizmet ve yatırımları ilimize kazandırdık. İstihdama dönük kamu ve özel sektör yatırımlarının takipçisi olduk, birçoğunda da başarı elde ettik.” 

TALEPLERE ASLA KAYITSIZ KALMADIM 
“Kırıkkale’miz ve hemşerilerimizle bağımızı geçen sürede hiç kesmedik. Dolayısıyla, hemşerilerimiz beni tecrübe ettiler. Milletvekilliğimizden sonra da irtibatımı sürdürdüm. Gerek hizmetler gerekse hemşerilerimizin taleplerine kayıtsız kalmadım. Bugün de ülkemize, Kırıkkale’mize ve hemşerilerimize hizmet etmek üzere AK Parti 28. Dönem Kırıkkale Milletvekilliği aday adaylığı için müracaat ediyorum. Partimiz, hemşerilerimiz uygun görürler görev verirlerse hizmet etmeye devam edeceğiz. Memleketimiz için, şehrimiz için, partimiz için hayırlı ne ise o olsun. Tekrar hoş geldiniz, teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Aslan’lardan Erdoğan’a tam destek

İlginizi Çekebilir

Kaplan, “İl Başkanı gibi çalışmaya devam edeceğim”

İlginizi Çekebilir

AK Parti, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18733

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171