KIRIKKALE
28°
02:42

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkaleli kızlar Türkiye şampiyonu

2021- 2022 Sezonu U16 kızlar-erkekler salon hokeyi Türkiye şampiyonası sona erdi. Türkiye Şampiyonası’nda erkekler kategorisinde Suruç Belediyesi, kızlar kategorisinde ise Kırıkkale Gençlik ve Spor Kulübü şampiyon oldu.


MADALYALARI TÖRENLE VERİLDİ 
Yenimahalle Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalar çekişmeli maçlara sahne oldu. Müsabakalar sonunda ilk 3 sırayı alan takımlara madalyaları törenle takdim edildi. U16 Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonu olan Suruç Belediyesi Spor Kulübü’nün kupa ve madalyalarını Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel verirken kızlarda şampiyon olan Kırıkkale Gençlik ve Spor Kulübüne kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp verdi. 


EN İYİ KALECİ ÖDÜLÜNÜ ALDI
Erkeklerde Simya Eğitim Kurumları ikinci, Kartepe Spor Kulübü üçüncü ve Alanya ASP dördüncü oldu. Kadınlar kategorisinde U16 Kızlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonu olan Gençlik ve Spor Kulübünün ardından Kardeşler İnşaat Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü ikinci, Suruç Belediyesi Spor Kulübü üçüncü ve Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü dördüncü sırada tamamladı.  U16 Kızlar kategorisinde gol kraliçesi unvanının sahibi olurken bir diğer sporcu GSK kalecisi Zeynep Rüveyda Duruakan’a en iyi kaleci ödülünü aldı.


BAŞARILI ŞEKİLDE SONUÇLANDI 
Kızlarda Esma Hüsne İdik isimli sporcumuz da en iyi oyuncu ödülünü kazandı. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp Salon Hokeyi Müsabakalarına Kırıkkale olarak ev sahipliği yaptıklarını ve bu turnuvanın da başarılı bir şekilde sonuçlandığını söyledi. Kupa ve madalya kazanan tüm sporcuları tebrik eden İl Müdürü Alp, finaller de başarılar diledi.


Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19300

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171