KIRIKKALE
24°
01:47

İkindi'ye Kalan Süre

Öztürk’ten karayolları çalışanlarına müjde! “Karayolları çalışanları kadroya geçecek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Karayollarında çalışan ve kadro bekleyenler ile ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü. 


BAKANLIK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
Konu hakkında basın mensuplarına bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil ÖZTÜRK; “Karayolları Genel Müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmede; konunun takipçisi olduklarını ve Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan kamu taşeron işçilerinin daimi kadroya geçirilmesi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yasal bir çalışma yürüttüğünü belirttiler.” diyerek, bu önemli konuyu kendisinin de titizlikle takip ettiğini belirtti.


SÖZLEŞMELİLER VE ALT TAŞERON İŞÇİLER DAİMİ KADROYA GEÇECEK
Açıklamasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’nın son açıklamasına da değinen Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; “Yakın zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Bilgin’in açıklamasında da belirttiği üzere; 90 bin civarında işçi kanun kapsamı dışında kalmıştı. Onların kamuya, kadrolu olarak geçmesi konusunda çalışmaları Bakanlığımız tamamlamış durumda. 516 bin sözleşmeli personelin de daimi kadroya geçmesi için çalışmaların tamamlandığını biliyoruz. 1 Ekim sonrası bu kararların TBMM gündemine gelerek, MHP’nin de güçlü desteği ile hızlıca yasalaşacağını bekliyoruz. Gerek Karayollarında, gerekse diğer kurumlarımızda büyük bir özveriyle çalışan kardeşlerimize az biraz daha sabır telkin ediyoruz, bekledikleri kadroya kavuşacaklar” müjdesini verdi.   

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten Labordent’e hayırlı olsun ziyareti

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk: “Çiftçilerin borçları ertelenmelidir”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36739

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171