KIRIKKALE
28°
05:55

İmsak'a Kalan Süre

Ramazan Can, Ankara’dan aday adayı

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında AK Parti’de 5 dönemdir Kırıkkale Milletvekili olarak görev alan Av. Ramazan Can, bu dönem Ankara’dan aday adaylık başvurusu yaptı.


BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ 
AK Parti ve Kırıkkale siyaset tarihinin en uzun vekillik görevini üstlenen Av. Ramazan Can, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında Ankara’dan aday adayı olacak. 22. 24. 25. 26. 27’nci dönemler arası vekillik görevinde bulunan Can’ın AK Parti’den Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olarak başvuru yaptığı öğrenildi. 

"UNUMUZU ELEDİK, ELEĞİMİZİ ASTIK" DEMİŞTİ 
Geçtiğimiz yıl Ankara'da yayın yapan Redaktör Haber'e konuk olan ve burada siyaseti bırakacağını söyleyen Can, 5 dönem boyunca Kırıkkale halkının kendinden yorulduğuna dikkat çekerek, "Bugüne kadar hem siyasi alanda hem de Kırıkkale halkıda teveccüh gösterdi ve beş dönemdir milletvekilliği görevinde bulunduk ama bu saat itibari ile de unumuzu eledik eleğimizi astık, Memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Siyasi anlamda yeter çünkü Kırıkkale’de yoruldu bu manada. Bunu kabul eden bir adamım. Siyasette ne olursa olsun küçük vilayetlerde insanları yıpratıyor taleplerini karşılaman kolay değil. Memleketini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsun vatandaşın derdini karşılamadığın zaman yıpranırsın” sözlerini ifade etmişti. 

 

İlginizi Çekebilir

Can; "Bir dahaki dönemde aday olmayacağım"

İlginizi Çekebilir

Can, bakan yardımcısı oldu

İlginizi Çekebilir

Ramazan Can, Ankara’dan aday adayı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87616

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171