KIRIKKALE
26°
02:48

İkindi'ye Kalan Süre

Şehit Erdal Karagöz, dualarla anıldı

Şehit Erdal Karagöz, ailesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği tarafından düzenlenen program ile şehadetinin 22’nci yılında, kabri başında anıldı.


“BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”
16 Ocak 2001 tarihinde Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyon düzenlenmiş, operasyona katılan Uzman Çavuş Erdal Karagöz ise askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olmuştu. Şehit Karagöz, 22 yıl sonra kabri başında anıldı. Düzenlenen programda konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal, “Şehidimiz, Diyarbakır ili Silvan ilçesinde görev yaparken 16 Ocak 2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan şehidimiz düzenlenen askeri törenle hacılar kasabası aile mezarlığına defnedilmiştir. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak, şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Erdal Karagöz kardeşimizi şehadetinin 22’nci yılında dualarla anıyoruz. Yine bu vesile ile de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

KURAN-I KERİM OKUNDU
Hacılar Kasabası Jandarma Komutanlığı personelinin de katıldığı programda, Hacılar Kasabası Şehit Aydın Çopur Camisi İmam Hatibi Salih Dinç tarafından okunan Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. 
 

İlginizi Çekebilir

Ağustos ayında 740 konut satıldı

İlginizi Çekebilir

Keskin’e devlet hastanesi müjdesi

İlginizi Çekebilir

79 bin 195 m2 alana yapı ruhsatı verildi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18009

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171