KIRIKKALE
22°
00:39

Akşam'a Kalan Süre

Sigarayı bırakmak isteyenlere uzaktan eğitim verilecek

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar için video konferans sistemi üzerinden bilgilendirme eğitimi yapılacağını bildirdi.


KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, yaptığı yazılı açıklamada, "Bakanlığımız toplumda tütün kullanımını azaltmak ve pasif etkilenimi önlemek amaçlarıyla halkımıza yönelik Mayıs 2021 itibarıyla ’başarabilirsin’ temasıyla sigara bırakma kampanyasını hayata geçirmiştir. Bu nedenle www.alo171.saglik.gov.tr adresindeki ’başarabilirsin’ butonundan katılım formunu doldurup kaydını yaptıran kişilere yönelik 14 Temmuz günü zoom üzerinden müdürlüğümüze bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezi KETEM sorumlu hekimi Dr. Emine Şanlı tarafından ’Sigaranın İnsan Sağlığı Üzerindeki Zararları’ konulu bilgilendirme eğitimi verilecektir. Sigarayı bırakarak daha sağlıklı bir hayata ilk adımı atmak isteyen vatandaşlarımızı davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14161

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171