KIRIKKALE
27°
01:48

Öğleye kalan Süre

Teknik direktör Uygun: “Kırıkkale’ye hizmet etmek istiyorum”

Sakaryaspor, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi takımların formasını giyen Sakaryalı eski milli futbolcu ve teknik direktör Bülent Uygun, milletvekilli aday adayı oldu.


HİZMET ETMEK ONUR OLACAKTIR
Sakaryalı teknik direktör ve eski futbolcu Bülent Uygun, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için AK Parti'den Sakarya Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. İkinci tercih olarak Kırıkkale’yi yazan ünlü teknik direktör Uygun, “Eşim Keskinli. Bende Kırıkkale’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.  

BENİM EŞİM KESKİNLİ 
AK Parti’den Sakarya milletvekili aday adayı olan 2.tercihine ise Kırıkkale yazan Uygun “Eşimin Keskinli olması münasebetiyle kendisinin bana anlattığı ve gelip gördüğüm Anadolu’nun mert, kadirşinas insanlarına hizmet etmek bir onur olacaktır diye 2. tercihimizi hanımın doğduğu yer olarak yazdık. Kısmet olursa Kırıkkale İnsanına hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Uygun, Keskinli Özlem Füsun Önal ile 2014’te evlilik hayatına adım atmıştı. 

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31399

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171