KIRIKKALE
21°
02:36

İmsak'a Kalan Süre

Tüm Kamu-Sen Sağlık sendikası açıldı 

Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Kırıkkale şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Sendika Başkanı Cengiz Gümüş, “Her zaman üyelerimizin hakları için mücadele edeceğiz” dedi. 


HER ZAMAN MÜCADELE SERGİLEYECEĞİZ 
Üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla Türkiye genelinde yapılaşmaya başlayan Tüm Kamu-Sen, Kırıkkale’de şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  Şube Kurucu Başkanı Cengiz Gümüş, her alanda üyelerinin menfaatlerini korumak amacıyla mücadele sergileyeceklerini dile getirdi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Gümüş, “Yaşanılan sorun ve taleplerde üzerimize düşen görevi her zaman yerine getireceğiz” dedi.

DESTEK VERENLERE PLAKET VERİLDİ 
Kurtuluş Mahallesi Ahalı Caddesi Emine Apartmanında yapılan açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,  İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları ile çok sayıda sendika üyesi ve davetli katıldı. Konuşmanın ardından katılımcılara desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da Cumhuriyet konseri iptal edildi

İlginizi Çekebilir

Botunuzu, montunuzu çıkartın! Kış geliyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Mescidi Rağbet Cami açıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28519

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171