KIRIKKALE
22°
02:51

Akşam'a Kalan Süre

15 bin dönüm araziye lojistik merkezi

Kırıkkale'de yapılacak Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı binasının birinci etap inşaat çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 15 bin dönüm alana kurulacak Lojistik Depo Komutanlığında 7 bin 500 personel görev yapacak ve Türkiye çapında jandarma tatbikatların


KIRIKKALE İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR
Jandarma Genel Komutanlığınca 15 bin dönümlük arazi tahsis edilen uluslararası eğitimlerin de yapılacağı Jandarma Eğitim Birliği’nin ilk etap çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki heyetle birlikte çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Uluslararası eğitimlere ev sahipliği yapacak olan lojistik merkezi aynı zamanda Kırıkkale için büyük önem arz ediyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Jandarma Lojistik Mühimmat Depo Komutanlığı ve Uluslararası Eğitim Birliği inşaat sahası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile projelendirilen ve Şehrimize kazandırılmasında büyük emek verdiğimiz, Jandarma yatırım sahasında incelemelerde bulunduk. Kırıkkale için her alanda en iyi mücadeleyi sergilemek adına gereken çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu’ndan Ramazan mesajı

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli’ye uğurlandı 

İlginizi Çekebilir

7’den 70’e yüzme bilmeyen kalmasın

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33723

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171