KIRIKKALE
19°
03:52

İmsak'a Kalan Süre

ABC’den geleneksel LGS başarısı  

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza adan ABC Eğitim Kurumları, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) başarısını bir kez daha gösterdi. Yüzde 76 nitelikli liselere yerleştirme oranıyla birçok öğrencisi önemli liselere adını yazdırdı.


ÖNEMLİ DERECE ELDE ETTİLER 
Yıllardır faaliyet gösterdiği günden itibaren eğitim alanının her çıtasında başarı gösteren ABC Eğitim Kurumları, Liselere Giriş Sınavı (LGS) başarısını bir kez daha perçinledi. Okulda eğitim gören 34 öğrenci Fen Lisesi’ne, 21 öğrenci Atatürk Anadolu Lisesi’ne 8 öğrenci Şehit Nebi Gündoğan Anadolu Lisesi’ne yerleşti. Toplamda diğer öğrencileriyle birlikte yüzde 76 oranında bir başarı sağlayan ABC Eğitim Kurumları, yarınlar için hayallerini gerçekleştirmek isteyen öğrencilere köprü oldu. 

30 YILLIK TECRÜBEYE SAHİBİZ 
Elde edilen bu başarıdan dolayı ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Okul Müdürü Necati Bayrakçı, LGS Koordinatörü Emre Samur, başarı gösteren öğrenci ve velileriyle birlikte basın mensuplarının karşısına geçtiler. Burada edilen başarıyı tebrik eden okul yönetimi, öğrencilerin daha başarılı olması amacıyla büyük mücadeleler verdiklerine dikkat çektiler. Öğrencileri tebrik eden Güleç, “Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Çok şükür güzel bir sınav sonucu yaşadık. Bu başarı artık bizde geleneksel hale geldi. 1993 yılından bu yana şehrimize hizmet ediyoruz. Okul sürecimiz 14-15 yıldır devam ediyor ama 30 yıldır sınava hazırlanmada çok büyük tecrübemiz var” dedi. 

BAŞARIMIZA BAŞARI KATIYORUZ 
“Sınav sistemine dokunulmasaydı yerleştirme oranımız yüzde 95’i bulurdu. Gerçekten çok zorlu bir süreçti deprem nedeniyle konularımız yüzde 50 azaldı. Arkadaşlarımız hedeflerinden kopmadı birebir özel derslerle çok şükür bu başarıyı elde ettik. Güzel bir yerleştirme oranımız var. Önümüzdeki yılların çalışmasına şimdiden başladık. Ağustos 15 itibariyle yeniden kamp çalışmalarımız başlayacak. Hedefimiz 1 yıl sonra bu başarının daha üst başarısını elde etmek. ABC her zaman bir numara, çok şükür başarımıza başarı katar devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Güleç ABC Basketbol Takımı 3. Ligde

İlginizi Çekebilir

ABC’de 30’uncu yıl coşkusu

İlginizi Çekebilir

Telefoncu: “LGS işlemleri aksatılmadan yürütüldü”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87420

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171