KIRIKKALE
28°
02:41

İkindi'ye Kalan Süre

Akdoğan: “Sağlık çalışanları olarak büyük bir aileyiz” 

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dahiliye uzmanı Dr. Hakan Varol’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akdoğan, “ Sağlık bir ekip işidir. Biz sağlık çalışanları olarak kocaman güzel bir aileyiz” dedi. 


BU GÜZEL FOTOĞRAFIN BİR PARÇASIYIZ
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinden uzmanlığını tamamlayarak Yüksek İhtisas Hastanesinde hizmete başlayan Uzm. Dr. Hakan Varol’a, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Akdoğan, “Sağlık bir ekip işidir. Biz sağlık çalışanları olarak kocaman güzel bir aileyiz. Aile içerisinde ayrılıkların olmaması gerektiğini her fırsatta dile getirmekteyiz. Hekiminden, Hemşiresine, Memurundan, Yardımcı Hizmetlilerimize kadar her birimiz bu güzel fotoğrafın bir parçasıyız.” 


BİR AN BİLE OLSUN GERİ DURMAYACAĞIZ
“Sağlık-Sen olarak dün olduğu gibi bugünde ve yarında hiçbir ayrım yapmaksızın her daim sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklarını savunmak adına bir an bile olsun geri durmayacağız. Bütün söylemlerimiz ve eylemlerimiz hak arama mücadelesi çerçevesinde olacaktır. Kıymetli Uzm. Dr. Hakan Varol hocamıza da bizlere verdiği destekten ötürü ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. Birlikte olduğumuz kadar güçlüyüz” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen’den yeni açılan ortodonti kliniğine ziyaret

İlginizi Çekebilir

Motorize sağlık ekiplerinin önemi büyük 

İlginizi Çekebilir

Toplumun sağlığı için görevdeyiz 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50499

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171