KIRIKKALE
25°
05:18

İmsak'a Kalan Süre

Ayşenur Parlak hayatını kaybetti

Bir süredir kanserle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, hayatını kaybetti. Acı haberi, Parlak'ın eşi duyurdu.


YILLARDIR MÜCADELE VERİYORDU
12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yenen Ayşenur Parlak, 33 yaşında kolon kanserine yakalandı. Dördüncü evreyle mücadele eden Parlak, tedavi süreçlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyordu. Parlak pazar günü akşam saatlerinde kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?
1986 doğumlu Ayşenur Parlak 12 yaşında kemik kanserine yakalandı. Yoğun tedavilerden sonra iyileşip İstanbul’da Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandı. Üniversiteyi okurken okulda Savaş’a aşık oldu. Mezun olup ihracat satış uzmanı olarak kariyerine başladı ve nişanından bir gün sonra meme kanseri olduğunu öğrendi. Tedaviye başlamadan evlendi ve balayı yerine ameliyat masasına gitti. Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak kariyerine devam etti. Doktorlar imkansız dese de bir mucize oldu ve hamile kaldı. “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biri oldu. Ayşenur Parlak'ın daha sonra Ela adında kızı dünyaya geldi. Lohusalıktan çıkmadan bu kez üçüncü evre Lenfoma olduğunu öğrendi. Sonrasında defalarca kez hastalıkla mücadele eden Ayşenur Parlak, 13 Kasım 2023 tarihinde yaşamını yitirdi.

Haber:Burak Şenol

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16344

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171