KIRIKKALE
24°
01:7

Öğleye kalan Süre

Bakan Kasapoğlu, iftarda depremzedelerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tüm kurum ve kuruluşlarla depremzedelerin yanında olduklarını söyledi.


"YARALARIMIZI BİRLİKTE TOPARLAYACAĞIZ"
Kasapoğlu, depremden etkilenenlerin misafir edildiği Kırıkkale Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu'na ziyaret etti. Yurdun yemekhanesinde tabldot alıp sıraya giren Kasapoğlu, masalarına konuk olduğu afetzedelerle iftar yaptı. Yaşanan afetlerin acısını yaşadıklarını vurgulayan Kasapoğlu, "Bu acıları inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlikte savacağız, yaralarımızı birlikte toparlayacağız. Daha iyi ve mutlu olma adına hep birlikte çalışacağız. Öğrencilerimiz için yaptığımız ama gerektiğinde bu milletin tüm evlatlarına ev sahipliği yapan yurtlar, bugün de sizleri ağırlıyor." dedi.

"SİZLERİ GÜVENLİ MEKANLARA KAVUŞTURACAĞIZ"
Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla deprem bölgelerinde yapılacak konutların temellerinin atılmaya başlandığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Binalar hızlı bir şekilde yükselecek ve sizleri sağlam, güvenli mekanlara kavuşturmuş olacağız. Ramazan mübarek bir ay, mukaddes bir iklim. Bu iklim paylaşmak, dayanışmak demektir. Sizler de bugün sofralarınızda bizleri ağırladınız, ev sahipliği yaptınız. Devlet ve hükümet olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla yanınızdayız. Gençlik ve Spor Bakanlığı tüm ekipleriyle emrinizde ve olmaya da devam edecek." Bakan Kasapoğlu'na Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz ve diğer yetkililer eşlik etti.

KIRIKKALE (AA)

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu, depremzede çocuklarla buluştu

İlginizi Çekebilir

Kızılay’dan depremzedelere yardım eli

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu iftarda Uçar ailesinin konuğu oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60295

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171