KIRIKKALE
25°
04:3

Öğleye kalan Süre

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Kırıkkale'yi ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte Kırıkkale'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 


 

GENEL GÜVELİK HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaoğlu, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Şeref defterlerini imzalayan Bakan Yardımcısı Karaloğu, Kırıkkale'de yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi aldı. Karaloğlu, görevi başındaki personelin bayramını tebrik etti. 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ"
Bakan Yardımcısı Karaloğlu ve Vali Tekbıyıkoğlu'nun bir sonraki durağı ise ŞEhit Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz'in evi oldu. Şehit ailesini ziyaret eden Karaloğlu ve Tekbıyıkoğlu, şehit ailesinin Kurban Bayramı'nı kutladı.

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kırıkkale programı çerçevesinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni de ziyaret etti. Yetkili personellerden, yürütülen projeler hakkında bilgiler alan Karaloğlu, 112 Acil Çağrı Personeli'nin bayramını kutladı.

Haber: Burak Çalışkan

 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt elektriğini güneşten alacak

İlginizi Çekebilir

Spor Toto’dan Sulakyurt’a yatırım

İlginizi Çekebilir

Erdoğan’a en yüksek oy Karakeçili’den

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36598

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171