KIRIKKALE

Başaran Koleji’nden LGS öğrencilerine motivasyon desteği

Kırıkkale Başaran Koleji, Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrenciler için motivasyon ve rehberlik semineri düzenledi.


SEMİNER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kırıkkale Başaran Koleji, Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrenciler için motivasyon ve rehberlik semineri düzenledi. Sınava 93 gün kala, öğrencilerin karşılaştığı motivasyon kaybı, çalışma düzeni oturtamama ve "geç mi kaldım?" endişeleri gibi konulara yönelik rehberlik servisi tarafından hazırlanan seminer büyük ilgi gördü.

ÖNEMLİ TAVSİYELERDE BULUNDU

Öğrencilerin çalışma planlarını daha verimli hale getirmeleri, sınav sürecindeki psikolojik baskıyı yönetmeleri ve doğru çalışma tekniklerini öğrenmeleri amacıyla gerçekleştirilen seminerde, rehberlik uzmanları öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Yetkililer, bu tür eğitimlerin öğrencilerin sınav sürecinde daha bilinçli ve motive şekilde ilerlemelerine yardımcı olduğunu belirterek, seminere büyük dikkatle katılım sağlayan tüm öğrencilere şimdiden başarılar diledi. Kırıkkale Başaran Koleji, sınav öncesinde öğrencilerine rehberlik desteği sunmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Parkı yakan o zanlılar yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de tapuda yeni dönem başlıyor!

İlginizi Çekebilir

Sentetik ecza ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73025

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171