CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Bu kapsamda yürütülen operasyonlarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi. Yapılan açıklamaya göre, “Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 4 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. isimli şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
ŞÜPHELİ DURUMLARI BİLDİRİN
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgularken, vatandaşların da şüpheli durumlarda güvenlik birimleriyle iş birliği içinde olmasının önemine dikkat çekti. Emniyet yetkilileri, kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadelede etkin bir şekilde çalışmaların devam edeceğini belirterek, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yurt dışı üretici fiyat endeksi arttı
Çelebi ilçesine yeni yollar yapılıyor
Vali Tekbıyıkoğlu, vatandaşla buluştu
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171