KIRIKKALE
22°
01:5

Akşam'a Kalan Süre

Boğayı balyozla başına vurarak öldürdü!

Mardin’de kasap olduğu iddia edilen şahıs, gözlerini bağladığı boğayı başına balyozla vurarak öldürdü. Sosyal medyada yayılan görüntüler, izleyenleri çileden çıkardı.


BALYOZLA DEFALARCA VURDU
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen olayda, kasap olduğu iddia edilen M.Y. isimli bir şahıs, ahırda bağlı olan boğayı kesmek istedi. Boğa bir türlü sakinleşmeyince söz konusu kasap ise akıl almaz bir yönteme başvurdu. Boğanın gözlerini bağlayan M.Y. eline aldığı balyozu defalarca boğanın başına vurdu. 

TUTUKLANDI
Görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı ise olaya ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, M.Y.’nin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2’si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, M.Y. de dahil olmak üzere 3 kişi tutuklandı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96559

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171