KIRIKKALE
22°
01:42

İkindi'ye Kalan Süre

Çakmaklı: “İYİ Parti teşkilatı kimsenin tekelinde değildir!”

İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, “İYİ parti Kırıkkale il teşkilatı kimsenin tekelinde değildir ve de olmayacaktır. İl başkanımızın taraf olmaması gerekmektedir. Çünkü bu partiye gönül vermiş binlerce kişi var. Siz bu insanların iradesini yok


BU AÇIKLAMAYI DOĞRU BULMUYORUM 
İYİ Parti il teşkilatı, önümüzdeki süreçte yapılacak olan il başkanlığı kongresi için tek aday olarak Yavuz Kuzucu ile merkez ilçe başkanlığı için ise Arap Osman Baran ile gitme kararı aldı. İYİ Parti mevcut il başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve parti yönetiminin aldığı bu karar sonrası Keskin İYİ Parti ilçe başkanı Zafer Çakmaklı, şahsi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Çakmaklı, “İYİ Parti teşkilatı kimsenin tekelinde değildir. İl Başkanımızın yaptığı bu açıklamayı doğru bulmuyorum” dedi.


İL BAŞKANIMIZIN TARAF OLMAMASI GEREKİR 
Çakmaklı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “İl başkanımız sayın Bülent Şükrü Altınışık beyin yapmış olduğu basın açıklamasında il başkan adayı olarak sayın Av. Yavuz Kuzucu beyi merkez ilçe başkan adayı olarak ise sayın Arap Osman Baran beyi açıklamış ve birlik beraberlik içinde bu kararın alındığını belirtmiştir, hayırlı uğurlu olsun. Lakin ben bu açıklamayı doğru bulmuyorum İYİ parti Kırıkkale il teşkilatı kimsenin tekelinde değildir ve de olmayacaktır. İl başkanımızın taraf olmaması gerekmektedir.”

TARAF OLURSANIZ KUTUPLAŞMA OLUR 
“Çünkü bu partiye gönül vermiş binlerce kişi var. Siz bu insanların iradesini yok sayamazsınız. Sayın Altınışık bir taraf olamazsınız daha yedi ilçenin kongresi yapılmadı ve muhtemelen gerek il başkanlığına gerekse merkez ilçe başkanlığına adaylığını açıklayacak olan dava arkadaşlarımız çıkacaktır. Dolayısı ile bir taraf olursanız kutuplaşma olur ve bölünmelere yol açar. Bizlerin hedefi iktidar olmak mevki, makam ve çıkar ilişkileri bizlere tamamen zıt ve aykırıdır. İl başkanımızın açıklamış olduğu kişiler partimize emek vermiş her biri bir birinden kıymetli dava arkadaşlarımızdır.”

BİZİM GÖRÜŞÜMÜZ ALINMADI 
“Şahsımla beraber il başkanlığına üç aday merkez ilçe başkanlığına üç aday var iken ve bizlerin görüşü alınmadan böyle bir açıklamanın yapılmasını şahsen uygun bulmuyorum il başkanlığı adaylık sürecim devam etmektedir. Şayet genel merkezimiz tek aday üzerinde karar kılar ise ve bu karar kılınan kişi şahsım olmaz ise adaylıktan çekilebilirim onun haricinde kimse kusura bakmasın iktidara namzet bir partinin il teşkilatı üç beş kişinin tekelinde değildir. Halep orada ise Zafer Çakmaklı burada. Teveccüh parti üyelerimiz ve seçilecek delege arkadaşlarımızın takdir ise genel merkezimiz ve sayın genel başkanımızındır. Kamu oyunun bilgisine”
 

İlginizi Çekebilir

Yavuz Kuzucu: “Çiftçinin çığlığını kimse duymuyor”

İlginizi Çekebilir

Oktay Vural, Kırıkkale’ye gelecek

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanıyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44071

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171