KIRIKKALE
25°
04:13

Öğleye kalan Süre

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, Kırıkkale'de kadınlarla bir araya geldi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, ilk seçimlerde dostlarıyla birlikte iktidara geleceklerini, eşit, adil ve özgür bir Türkiye'yi hep beraber kuracaklarını söyledi.


“AİLE DESTEKLERİ SİGORTASI KURUMU KURACAĞIZ”
Nazlıaka, Kırıkkale Öğretmenevi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, CHP'li, cumhuriyet kadınları olarak daima Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacaklarını belirtti. İktidara gelmeye hazır olduklarını dile getiren Nazlıaka, "Yeni kadrolarımız, yeni kurumlarımız ve yeni kurallarımız olacak. Yeni kuracağımız kurumlardan birisi de Aile Destekleri Sigortası Kurumu olacak." dedi.

“İLK SEÇİMDE İKTİDARA GELECEĞİZ”
Nazlıaka, Türkiye'nin her yerinde her gün en az bir kadının katledildiğini kaydederek, Kırıkkale'de yaşanan Emine Bulut olayına da tüm Türkiye'nin şahitlik ettiğini anımsattı. İstanbul Sözleşmesi'nin iktidara geldikleri ilk bir hafta içerisinde uygulamaya geçirileceğini vurgulayan Nazlıaka, şöyle devam etti: "O gün İstanbul Sözleşmesi'nin arkasında duranlar, bugün sözleşmeyi bir gecede iptal etmeye kalktı. Hiç merak etmeyin, Danıştaya başvurduk. Şimdi yavaş yavaş Danıştay raporları gelmeye başladı ve bunun hukuksuz olduğunu onaylayan nitelikte kararlar. Şunu iyi biliyoruz ki ilk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidara geleceğiz ve eşit, adil, özgür bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız. Şu anda seçim yasasını değiştirmeye kalkıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, yolcudur Abbas bağlasan durmaz. Onlar da çok iyi görüyorlar ki gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan. Umut, mücadele, emek, halk biziz ve halkın iktidarını da bizler kuracağız." 

KADINLARA ROZETLERİ TAKDİM EDİLDİ
Nazlıaka, konuşmasının ardından partiye katılan kadınlara rozetlerini taktı. Programa, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ da katıldı.

Kırıkkale (AA)

İlginizi Çekebilir

CHP sağlık sistemini değerlendirdi

İlginizi Çekebilir

Kimse MHP’ye dışarıdan ayar veremez!

İlginizi Çekebilir

Bozdağ: “Bizlere rekor oy sağlayan Kırıkkale’ye teşekkürler”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75008

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171