KIRIKKALE
25°

Çoruhözü deresi ıslah ediliyor

Kırıkkale’nin şehir merkezinde yer alan ve yıllardır bir çözüm bekleyen Çoruhözü deresinde beklenen sonuç geldi. Saygılı, “Takipçisi olduğumuz bir çalışma ile ilgili çok önemli bilgiyi siz kadirşinas hemşehrilerim ile paylaşmak istiyorum” dedi. KIRIKKALE


Kırıkkale’de yıllardır yapılmayı beklenen Çoruhözü deresi için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gerekli çalışmayı sergiledi. Çoğunluğunun Başpınar ve Bahçelievler Mahallesi güzergahında yer alan Çoruhözü deresinin ıslahı için gerekli girişimler başladı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Takipçisi olduğumuz bir çalışma ile ilgili çok önemli bilgiyi siz kadirşinas hemşehrilerim ile paylaşmak istiyorum” dedi. Saygılı, “Çoruhözü deresi için Rehabilitasyon ihalesi gerçekleştirildi. En kısa zaman da çalışma başlayıp modern bir görünüm ile şehrimize değer katacak İnşallah. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

DERENİN İÇERİSİNDEN TATLI SU AKACAK
Kırıkkale’nin il olmasıyla birlikte, Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezine yapılan sellik ve kanal sularının geçiş güzergâhı olan ve halk arasında (Yeşilöz olarak bilinen) esas adıyla Çoruhözü deresi olan bölge için Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Kırıkkale Belediyesi tarafından 2,5 kilometrelik bisiklet ve koşu yolunun da yapıldığı Bahçelievler Mahallesi, civar bölgelerde yaşayan vatandaşlar için de mesire alanları olarak dikkat çekiyor. Projenin uygulanmasıyla birlikte temizlenen derenin içerisi tatlı su ile doldurulacak.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Kırıkkale’de son durum!

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ziyaretçileri kabul ediyor

İlginizi Çekebilir

Otomobilin çarptığı kadın öldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38584

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171