KIRIKKALE
14°
03:11

Öğleye kalan Süre

Özmen: “Adalete olan inanç yok oluyor!”

Özmen: “Adalete olan inanç yok oluyor!”


YANINIZDA AİLENİZ VAR

Özmen, “Biz de bu dönemde Türk evladını başta uyuşturucu ve alkol olmak üzere tüm kötü düşüncelerden uzak tutmaya, bunu yaparken de birlik ve beraberlik ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Zafer Partisi Gençlik Kolları olarak asla sessiz kalmayacağımızı sadece özel günlerde değil her gün sokaklarda olacağımızı söylemek istiyoruz. Türk gençleri yalnız değilsiniz, darağacında olsanız bile arkanızda şartsız, koşulsuz duracak Zafer Partisi aileniz var.”

DAİMA YANLARINDA OLACAĞIZ

“Zafer Partisi Gençlik Kolları olarak Türk gençlerinin uyuşturucu, alkol, kumar vb. bataklıklarla mücadelesinde yanındayız ve daima yanlarında olacağız. Mevcut hükümet ve ortaklarına sesleniyoruz; işlenen her cinayet, katledilen her kadın, intihar eden her genç için sizden hesap soracağız. Yitip giden her Türk vatandaşının yeryüzündeki temsilcisi olmaya, haklarını savunmaya devam edeceğiz.”

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale TDV'den çocuklara eğitim desteği

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden su fiyatlarına zam! Suya yüzde 60 zam

İlginizi Çekebilir

Hayvan sevklerine sıkı denetim

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30946

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171