Valilik binasında gerçekleşen ziyarette Demiralp, ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Bakan Yardımcısı Demiralp’e ziyaret sırasında Kırıkkale Milletvekilleri Mustafa Kaplan ve Halil Öztürk ile TOKİ Başkan Yardımcısı Murat Aydın ve beraberindeki heyet eşlik etti. Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından heyet, Valilik makamına geçerek Vali H. Engin Sarıibrahim ile bir süre görüştü. Görüşmede Kırıkkale’de yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali H. Engin Sarıibrahim, nazik ziyaretleri dolayısıyla Bakan Yardımcısı Demiralp ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Kamu kurumları arasındaki iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapılan görüşmenin, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdiği bildirildi.

Gönül Elçileri ile Koruyucu Aileler buluştu

Erkılınç: “Ertesi güne kalan haberler dikkat çekmiyor!”

Kırıkkale’de kanlıca mantarı sürprizi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171