KIRIKKALE
19°
00:59

Akşam'a Kalan Süre

Dönerci "Hacı" gözaltına alındı

Erzurum'da hizmet veren Üçler Döner'in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaretlerde bulundu. Atmaca, ardından gözaltına alındı.


EMNİYET GÖZALTINA ALDI
Erzurum'da hizmet veren "Üçler Döner" isimli restoranının sahibi Hacı Mustafa Atmaca, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik kullandığı hakaret içerikli sözlerin ardından gözaltına alındı.

650 BİN TAKİPÇİSİ VAR
"Hacı'nın yağ akımı" isimli 'TikTok hesabında 650 bin takipçisi bulunan Atmaca, canlı yayında bir takipçisiyle tartıştı. Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kıyaslarken, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alarak , "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" ifadelerini kullandı.

"İSRAİL'E GİDECEKSİNİZ"
Atmaca, yayın esnasında "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" ifadesini kullandı.
 

İlginizi Çekebilir

Avrupa’nın yeni şampiyonu Edanur 

İlginizi Çekebilir

Dönerci "Hacı" gözaltına alındı

İlginizi Çekebilir

Atatürk’e hakaret eden dönerci "Hacı" serbest!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25094

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171