KIRIKKALE
21°
04:44

İmsak'a Kalan Süre

Duman’dan 300 öğrenciye burs

Kırıkkale’nin sevilen iş insanlarından Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkaleli gençleri yakından ilgilendiren bir müjde verdi. Duman, Kırıkkale nüfusuna kayıtlı 300 öğrenciye burs verileceğini açıkladı. 


ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 900 LİRA BURS
Müjdeli haberi ‘Hayalleriniz için yanınızdayız’ sloganı ile duyuran Adnan Duman, verilecek olan burstan ortaöğretim, lise, ön lisans ve lisans öğrencilerinin yararlanabileceğini belirtti. Yapılan açıklamada, ortaöğretim öğrencilerine aylık 250 lira, lise öğrencilerine aylık 500 lira, ön lisans ve lisans öğrencilerine ise 900 lira burs verileceği belirtildi. 

BAŞARILI VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER ALACAK
Burs başvurularında referansların dikkate alınmayacağını belirten Duman, söz konusu bursun sadece ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere verileceğini belirtti. Ayrıca istekli ve başarılı öğrencilerin, kurulacak olan komisyon ile belirleneceği belirtildi. Başvuruların 19 Eylül’de başlayacağını söyleyen Duman, “Bursiyer adaylarımız, Podium AVM’de yer alacak başvuru noktasından hem detaylı bilgi alabilir hem de gerekli şartları sağlamaları durumunda başvuru yapabilirler” dedi. 18 yaşından küçük bursiyer adaylarının mutlaka velisi ile birlikte başvuru yapması gerektiğini belirten Adnan Duman, “Önlisans ve Lisans öğrencilerinin değerlendirilebilmesi için 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptırmış olması gerekmektedir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Duman’dan 300 öğrenciye burs

İlginizi Çekebilir

300 öğrenciye verilecek burs başvuruları başladı 

İlginizi Çekebilir

Duman, “Her türlü desteği vermeye hazırız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33738

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171