KIRIKKALE
27°
02:24

İmsak'a Kalan Süre

Dur ihtarına uymadı! Otomobiliyle polise çarptı

Kırıkkale'de "dur" ihtarına uymayan sürücünün otomobiliyle çarptığı trafik polisi yaralandı. Gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirtilen Cansu A'nın aracında alkol şişesinin bulunduğu görüldü.


SAĞLIK VE POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ
06 BJL 607 plakalı otomobilin sürücüsü Cansu A, Kırıkkale-Samsun kara yolu Balışeyh ilçesi yakınlarında trafik polislerinin "dur" ihtarına uymayarak aracıyla kaçmaya başladı. Ekipler, kısa süre sonra otomobili durdurdu ancak sürücü araçtan inmek istemedi. Bu sırada aracını tekrar hareket ettiren kadın sürücü, polis memuru S.Y'ye çarparak kaçmaya başladı. Polis memurunun ekip arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.


POLİSİN SAĞLIK DURUMU İYİ 
Ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan sürücünün bulunduğu araç, kısa süre sonra Balışeyh İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçe girişinde durduruldu. Gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirtilen Cansu A'nın aracında alkol şişesinin bulunduğu görüldü.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

Servis kazasından acı haber

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

İlginizi Çekebilir

Trafik kazalarında 23 kişi hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92153

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171