Kırıkkale’nin tanınmış siyasetçisi ve spor camiasının yakından tanıdığı iş insanı Ali Koç Uzel, hayatını kaybetti. Kırıkkalespor’un kuruculuğunu yapan Uzel, Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza atmıştı. Kırıkkale’nin tanınmış aileleri arasında yer alan ve 1978 yılında Süper Lig’e yükselen Kırıkkalespor’un genel kaptanlığını ve kurucu yönetim kurulu üyeliğini yapan Ali Koç Uzel, geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınmıştı.
Yaptığı çalışmalarla Kırıkkale’de iz bırakan Uzel, Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kırıkkale’de spor ve siyaset camiasında yer alan Uzel, ömrünü Kırıkkalespor için adamıştı. Merhum Uzel, Nur Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi. Uzel’in cenaze törenine; spor camiası, iş dünyası, bürokratlar katılım sağladı.
Öztürk: “Kırıkkale; huzur ve sükûnetin şehridir”
Emekli maaşlarına ek zam yapılacak!
Delice’de normal doğum bilgilendirmesi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171