KIRIKKALE
24°
02:24

İkindi'ye Kalan Süre

Yiğit Hamza’nın hayatını çaldı!

Kırıkkale’nin SMA Tip-1 ölümcül kas hastası Yiğit Hamza Demir’i yaşatmak için her alanda mücadele sergilenirken, Ankara’da meydana gelen olay herkesi derinden yaraladı. Bir şahıs Yiğit Hamza için toplanan kumbarayı çaldı.


VATANDAŞLAR KAMERAYA ALDI
Yaklaşık 2,5 yıldır SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele eden Yiğit Hamza Demir’i ve bütün insanlığı derinden üzen bir olay yaşandı. Ankara’nın Sincan ilçesi Yenikent Mahallesi’nde SMA hastası Yiğit Hamza’ya destek için yerleştirilen para kumbarası, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anında çevrede bulunan vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla şahsı anbean görüntüye aldı.

HERKESİ DERİNDEN ÜZDÜ
Çevrede bulunan kişiler tarafından görüntüye alınan olay anında şahsın kumbaranın kapağını açarak içindeki paraları aldığı ve daha sonra kayıplara karıştığı yer alıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yiğit Hamza Demir’in babası Yunus Demir, “Biz oğlumu yaşatmaya çalışırken karşımıza böyle bir görüntünün gelmesi gerçekten hepimizi derinden üzdü. Yani gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum, Yani niye böyle bir şey yapmış, orada bir insanın hayatı söz konusu. Bizler ilmek ilmek dokurken bu olay hepimizi derinden üzdü” dedi.

AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLDU
Olay görüntüsünün kendisine Ankara’da yayın yapan bir sosyal medya hesabı tarafından geldiğini ve kendileriyle iletişime geçtiğini ifade eden baba Demir, “Konuyla ilgili Ankara’da bu hırsızlığı yapan şahıstan şikayetçi olduk. Yardım kampanyamız çok yavaş ilerlerken böyle bir durumla karşılaşmamızda bizleri derinden üzdü. İnşallah kısa süre içerisinde zanlı yakalanarak devletimizin adaletine hesap verir” şeklinde konuştu.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Siyer-i Nebi müzesine Haydar Akyön'den örnek çalışma

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’a görevi yeniden verildi

İlginizi Çekebilir

Arıza giderildi, sular verilmeye başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69486

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171