Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonlar kapsamında, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi daha yakalandı. Edinilen bilgilere göre, “Vergi Usul Kanunu’na Muhalefet” suçundan aranan S.Ç. (58) isimli şahıs, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu gözaltına alındı. Uzun süredir arandığı öğrenilen şahsın yakalanması için yürütülen saha ve istihbarat faaliyetlerinin sonuç verdiği belirtildi.
Yakalanan şahsın yapılan sorgulamasında, hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen S.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Özellikle kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin adalete teslim edilmesine yönelik operasyonların artarak devam edeceği ifade edildi.

Ramazan Ayan’ın ismi TSO başkanlığı için gündemde

Tavuk eti üretimi arttı

Kırıkkale FK’nın maç biletleri 1 TL
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171