KIRIKKALE
26°
07:46

Öğleye kalan Süre

Filenin Anadolu Yıldızları çeyrek finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile Spor Federasyonu Başkanlıkları işbirliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) kapsamında yer alan Voleybol Grup müsabakaları Kırıkkale’de gerçekleştirildi.


11 İLDEN 295 SPORCU KATILDI 
Müsabakalara 11 ilden 147 erkek 148 kız olmak üzere toplamda 295 sporcu katılarak ter döktüler. Takımların başında 22 antrenör 22 idareci bulundu. Nefes kesen, heyecanlı ve son derece zevkli geçen müsabakalar sonucunda aşağıda belirtildiği gibi erkekler ve kızlarda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Adana'da yapılacak olan Voleybol Çeyrek Finalde mücadele etmeye hak kazandılar. 


BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM 
C grubunda mücadele eden Kırıkkale erkek takımı grup birincisi olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandı.  Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarında diğer illerden gelen kafileleri en güzel şekilde ağırlandığını söyledi. Gruplarından çıkmayı garantileyen takımlara çeyrek finalde başarılar dileyen İl Müdürü Alp, Kırıkkale karmasının çeyrek finalde de başarılı olacağına inandığını dile getirdi. 


Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Dev spor kompleksi 1 yılda tamamlanacak

İlginizi Çekebilir

Gençlerden mavi kapak seferberliği

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu, depremzede çocuklarla buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50978

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171