KIRIKKALE
25°
04:21

İmsak'a Kalan Süre

Genç avukat milletvekilliğine talip

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında Gelecek Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.


BAŞVURUSUNU YAPTI 
Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim hareketliliği yaşanıyor. Bu kapsamda 6’lı masa olarak bilinen ‘Millet İttifakı’ çatısı altında seçime girecek olan Gelecek Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Uzun zamandır Gelecek Partisi Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Av. Tuğba Çiftçi, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

MÜCADELE SERGİLEYECEĞİZ 
Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile görüşen Çiftçi, başvuru dosyasını ilgili makamlara iletti. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Gelecek Partisi 28.Dönem Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yapmış olduğumu siz kıymetli vatandaşlarımız ile paylaşmaktan mutluluk duyarım. Ötekileştiren, ayrıştıran dil ve üsluptan uzak, güzel ülkemizin adalete, liyakata ve hak ettiği refah seviyesine ulaşacağı günler için mücadele sergileyeceğiz” dedi.

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAYACAĞIZ  
Çiftçi, “Kadınlar olarak şiddetin kaderimiz olmadığı, varlığımızı kabullendirme kaygısı gütmeden, eşit ve özgür bir gelecek için, çalışkan ve dürüst Atatürk gençleri olarak liyakatli hakettiği yaşam koşullarına sahip bir ülke için ve bir vatandaş olarak insan onuruna yakışır bir hayat için, haksızlık karşısında susanlardan asla olmayacağımız ve sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.  

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

İlginizi Çekebilir

Gelecek Partisi’nde şok ayrılık 

İlginizi Çekebilir

Veysel Kutluca: “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72602

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171