KIRIKKALE
25°
06:17

Öğleye kalan Süre

Gençler “Z” kuşağı yakıştırmasını kabul etmeyin

Gençlere yönelik sınav sonrası moral pikniğine katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Z” kuşağı tanımının otoriteye, anne babaya başkaldırı olduğunu söyleyerek “Gençler kendinizi bir kalıbın içine sokmayın, bu yakıştırmayı kabul etmeyin, bilg


RENKLİ GÖRÜNLÜTLER OLUŞTU
Yoğun geçen bir maratonun ardından sıvalara giren Kırıkkaleli gençler, Kırıkkale Belediyesi tarafından açılan yeni mesire alanında düzenlenen piknikte yorgunluk attılar.  Pikniğe Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan birlikte katıldı. Kırıkkale Belediyesince hazırlanan ikramın dağıtımının ardından gençler ile sohbet eden Başkan Saygılı, önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Saygılı “Sınava girenler için moral olsun, kazananları tebrik ediyor, kaybedenler üzülmeyin, daha iyi yerlere gelebilmek için daha çok çalışın” ifadesini kullandı.

DÜŞÜNCELERİNİZE PRANGA VURMAYIN
Başkan Saygılı, gençleri düşüncelerine pranga vurmamasını isteyerek “Düşüncelerinizde özgür olun, insanın fikri olabilmesi için bilgisinin de olması lazım, en fazla boş teneke ses çıkarır, tenekenin içi boş ise dolu ise tok bir ses çıkarır. Mümkün olduğunca okuyun, elinize ne geçiyor ise okuyun. Şunu unutmayın bu ülkenin geleceği sizlersiniz, siz yakında bu ülkenin yöneticileri olacaksınız, bu ülke sizden çok şey bekliyor’ dedi.

‘AMAÇ BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK’
Memleketinize sahip çıkın diyen Başkan Saygılı, ‘Önce kendinize sahip çıkın, güzel bir geleceğe çalışarak ulaşabilirsiniz. Eğer çalışır iseniz iyi bir geleceğiniz olur. mümkün olduğunca bilgi ile çalışkanlıkla kendinizi doldurun, bu ülke tüm dünyanın göz diktiği ülke, ülkemizin çok fazla düşmanı var, bizler savunacağız, bizler sahip çıkacağız. “Z” kuşağı diye bir şey çıkardılar. “Z” kuşağı otoriteye baş kaldıran demek.  Niye otoriteye baş kaldıralım ki, niye bizi bir rolün içine soksunlar, sebebi esası bizi birbirimize düşürmek. Otoriteye baş kaldıran demek, önce annene babana baş kaldırıyorsun, isyan ediyorsun demek. Biz bu tür tuzaklardan uzak durmalı, kapılmamamız lazım. Türkiye’nin daha ileriye gitmesi size bağlı, siz çalışır iseniz hedeflere ulaşırız. Eminim bu ülkeyi size teslim ederken gururla teslim edeceğiz. Lütfen tuzaklara düşmeyin. Çok çabuk etkilenebiliyorsunuz, gençsiniz normal, bilgiye dayalı fikriniz olsun. Kulaktan duyma şeylerle bilgi sahibi olmayın. Biz “Z” kuşağı değiliz deyin. Sizi kimse bir kalıbın içerisine sokamaz’ dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi çalışmalarına hız kazandırdı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konaklarında Kurslar Başlıyor

İlginizi Çekebilir

Mehmet Saygılı, aday adaylığı başvurusu yapmayacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70520

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171