KIRIKKALE
26°
05:17

Öğleye kalan Süre

Gençlik kolları başkanlığa yakın isim Sofuoğlu

Yaklaşık bir aydır atama beklenen AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı için kulisler hareketlendi. Başkanlık için önerilen üç isim arasında Tuğrul Resul Sofuoğlu'nun kuvvetli olduğu yönünde.


BAŞKANLIK İÇİN ÜÇ ADAYIN İSİMİ VERİLDİ 
Hafta sonu 'AK Parti Gençlik Kolları atama bekliyor' haberine yer vermemizin ardından, başkanların belirlenmesi için hareketlilik başladı. Yaklaşık 1 ay önce istifa eden Başkan Halil Özaslan’ın yerine halen bir atama olmaması merak konusu olmuştu. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kırıkkale için Tuğrul Resul Sofuoğlu, Kubilay Kalkan ve Muhammet Talha Ulusoy’un isminin verildiği öğrenilen bilgiler arasında.

TUĞRUL RESUL SOFUOĞLU BAŞKANLIĞA YAKIN  
Başkan adaylığı için parti teşkilatı tarafından önerilen bu üç ismin Salı günü AK Parti genel merkezine çağırılarak mülakata tabi tutulacağı öğrenildi. Genel merkez yetkilileri tarafından yapılacak olan mülakat neticesinde atamanın gerçekleştirileceği edinilen bilgiler arasında. Gençlik kolları genel başkanını yapacağı mülakat sonrası teşkilat başkanının onayına sunulacak. Teşkilat başkanının onayıyla atanacak olan başkan yönetimimi kurma yetkisiyle Kırıkkale’ye dönecek. Başkanlık için önerilen üç isim arasında Tuğrul Resul Sofuoğlu'nun kuvvetli olduğu yönünde.

İlginizi Çekebilir

Temizyürek, DP saflarına katıldı

İlginizi Çekebilir

Tekin: “Ben bu seçimin adını maskeli koyuyorum”

İlginizi Çekebilir

Düello büyüyor! Karakuş’tan yanıt gecikmedi: “Milletimiz yıkıcı ekonominin tam ortasında”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63610

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171