KIRIKKALE
26°
01:33

Öğleye kalan Süre

Hakan Şansal’dan açıklama “Davete meclis üyesi olarak icabet ettim”

Yahşihan Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Hakan Şansal, MHP’nin kendisine yönelik yaptığı açıklamaya karşı kamuoyunu bilgilendirdi. Şansal, Keskin ilçe kongresine MHP Yahşihan Belediye meclis üyesi olarak davete icabet ettiğini dile getirdi.


KAMUOYUNA AÇIK BİR ŞEKİLDE DAVET EDİLMİŞTİR
Yahşihan Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Hakan Şansal, Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanlığı kongresinde divan kuruluna sehven çağırılmış ve ardından MHP İl Başkanlığı ve Milletvekili Av. Halil Öztürk, konuya açıklık getirmişti. Hemen ardından konuyla ilgili Hakan Şansal’da yazılı bir basın açıklaması yaptı. Şansal, “24.08.2023 tarihinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Keskin ilçe kongresine bütün Milliyetçi Hareket Partisi sevdalıları, gönüllüleri, partimizin üyeleri ve tüm hemşerilerimiz kamuoyuna açık bir şekilde davet edilmiştir. “

MECLİS ÜYELİĞİNİ HALEN YÜRÜTÜYORUM 
“Ben de bir Keskinli olarak, Milliyetçi Hareket Partisine 27 yıl gönül vermiş, partimizin her kademesinde görev almış biri olarak, ayriyeten halen yürütmekte olduğum Yahşihan Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi olarak davete icabet ettim. Halen Yahşihan Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi olarak görevime devam etmekteyim. Şu konuya da açıklık getirmek isterim; Yahşihan Belediye başkan yardımcılığı görevimden, kendi istek ve irademle 13.06.2022 tarihinde istifa ettiğimi kamuoyuna da bildirmek isterim” ifadesine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Hakan Şansal’dan açıklama “Davete meclis üyesi olarak icabet ettim”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36711

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171