KIRIKKALE
26°
01:18

Öğleye kalan Süre

Halil Öztürk, en çalışkan vekil oldu

Araştırma şirketi olan ORC firması, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 'En Çalışkan' milletvekillerine yönelik araştırma gerçekleştirdi. Kırıkkale'den MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, en çalışkan vekiller arasında yer aldı.


Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde araştırmalar ve anketler gerçekleştiren ORF şirketi, Türkiye Büyük Millet Meclisi içinde bir çalışma yaptı.  14 Mayıs 2023 genel seçimlerinden bugüne kadar 3 aylık sürede, Milletvekillerinin kendi illerindeki ve meclisteki çalışmalarına yönelik vatandaşlara "İlinizin milletvekillerinin 3 aylık performansını nasıl buluyorsunuz?" sorusu soruldu. Sonuçlara göre vatandaşlar tarafından performansı başarılı bulunan ve çalışkanlığı ile öne çıkan milletvekilleri sıralandı. TBMM'nin en çalışkan vekilleri arasında MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk'te yer aldı.

Haber:Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’a TOKİ müjdesi

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten karayolları çalışanlarına müjde! “Karayolları çalışanları kadroya geçecek”

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Türk Milleti kaosa hayır demiştir!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25784

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171