KIRIKKALE
24°
01:58

Akşam'a Kalan Süre

Keskin’de depremzedeler için ücretsiz yemek ikramı

Keskin Kaymakamlığı ve Keskin İlçe Müftülüğü, Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremzedeler için kapılarını açtı. Yol güzergahından geçen depremzedeler için oluşturulan ‘Kıl Çadır’ içerisinde ücretsiz yemek ikramı yapılıyor.


YÜREKLERİ ISITAN DAVRANIŞ
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması  amacıyla çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Depremin olduğu ilk günden itibaren bu duruma kayıtsız kalmayan Keskin Kaymakamlığı ve Keskin İlçe Müftülüğü, yol güzergahına 'Afet bölgesinden gelen vatandaşlarımıza çorba ve çay ikramımızdır’ yazısının yer aldığı bir duyuru pankartı astı. İlçede yol güzergâhının hemen yanı başına oluşturulan ‘Kıl Çadır’ içerisinde deprem bölgelerinden gelen ya da bölgeye giden vatandaşlar için ücretsiz yemek ikramı yapılıyor.


DEPREMİN YARASINI BİRLİKTE SARACAĞIZ 
Keskin Kaymakamı Tunahan Çil ve Keskin İlçe Müftüsü Adem Şen, deprem bölgesinden gelen vatandaşları çadırlarda ziyaret etti. Hem geçmiş olsun hem de afiyet olsun temennisinde bulunan Çil ve Şen, el ele verilerek bu yaraların sarılacağını ifade ettiler. Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olduğunu ve bu konuda devletin üzerine düşen her türlü görevi yerine getirdiğini belirten Kaymakam Çil, “Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın yaralarını saracağız.” 

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ 
“Bizlerde Keskin Kaymakamlığı ve Keskin İlçe Müftülüğü olarak böyle bir davranış sergilemek istedik. Depremin olduğu ilk günden itibaren bölgelere gerekli personel ve gıda desteklerimizi gönderdik. Bunun yanı sıra deprem bölgelerinin geçiş güzergahı üzerinde yer alan ilçemizden geçen vatandaşlarımız için böyle bir şey düşündük. Burada hep birlikte yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışmamızı sergilemeye devam edeceğiz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

10 ilin Alay Komutanı Sinerji’yi gezdi

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Siyer-i Nebi Müzesi’ne ziyaret

İlginizi Çekebilir

Genç memur kalbine yenik düştü!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21739

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171