°

Kırıkkale Belediyesi'nden etkinliklere duygusal ara!

Kırıkkale Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan bazı etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.


MİLLETÇE DERİN ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ

Belediye tarafından yapılan açıklamada, son günlerde ülke genelinde meydana gelen orman yangınları ve gelen şehit haberlerinin milletçe derin bir üzüntü yarattığı belirtildi. Yaşanan acı olaylar karşısında toplumsal hassasiyetin gereği olarak etkinliklerin ertelendiği ifade edilen açıklamada, “Bu nedenle, hafta sonu için planladığımız etkinliklerimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık,” denildi.

TÜM HALKIMIZA SABIR DİLİYORUZ

Belediye yetkilileri, yaşanan bu zor günlerde başta şehit aileleri olmak üzere tüm vatandaşlara başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. “Milletçe yaşadığımız bu zor günlerde, başta şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve tüm halkımıza sabır diliyoruz” ifadelerine yer verilen açıklamada, etkinliklerin yeni tarihinin en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi. Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların anlayışı için teşekkür ederken, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Açıklama, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve birçok vatandaş tarafından takdirle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

Evi yaktı, oturup bali çekti, itfaiyecileri görünce kayıplara karıştı

İlginizi Çekebilir

Mevsim etkisi işsizlik oranı açıklandı

İlginizi Çekebilir

Taşkın riskine karşı önlemler masaya yatırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27365

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171