KIRIKKALE
25°
03:18

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de FETÖ davasında 15 sanığın yargılanmasına devam edildi

Kırıkkale'de FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) AŞ'nin eski çalışanları, esnaf ile örgütün okul ve dershanelerinde görev yapan 15 sanığın yargılanmasına devam edildi.


"DURUŞMA ERTELENDİ"
1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlarından tutuksuz yargılanan sanıklar İ.K, H.L, O.K, H.A, A.Y, A.Ş, Ş.Ö, S.Ö. ve E.D. ile avukatları hazır bulundu. "Silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla başka bir dosyadan tutuklu bulunan T.Ç. ise Keskin T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. Sanıklardan R.K, M.S.D, E.Ü, M.A. ve A.P. ise duruşmada yer almadı. Önceki savunmalarını tekrar eden sanıklar, suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti, dosyaya yeni dahil olan tanıkların dinlenmesi ve eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: (AA)

İlginizi Çekebilir

Kargo aracında 13 kilo 800 gram esrar bulundu

İlginizi Çekebilir

Zehir tacirlerine geçit yok!

İlginizi Çekebilir

Samanların arasından esrar çıktı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68231

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171