°

Kırıkkale’de öğrencilere moral ve motivasyon semineri

Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik moral ve motivasyon semineri düzenlendi.


KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından Gençlik Merkezi’nde sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik moral ve motivasyon semineri gerçekleştirildi. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Eda Subaşı ve Psikolojik Danışman Ömer Yurdakul konuşmacı olarak katıldığı seminerde; öğrencilere moral, motivasyon ve başarının yolları ve sınava en iyi şekilde hazırlanma, sınav heyecanını yenme gibi konularda başarının yolları anlatıldı. Seminerle ilgili konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayglı, "Gençlerimizin bizden en büyük talepleri arasında sınavlara hazırlanacakları sessiz bir ortamdı. Gençlik Merkezimizde bu ortamı gençlerimize hazırladık ve hizmetlerine sunduk. Gençlik Merkezimizde sınavlara hazırlanan gençlerimize yönelik olarak stresi yenme, stresle mücadele etme, sınava hazırlanma yolları gibi çeşitli konularda tarihi ve milli manevi değerlerimizi de katarak güzel bir seminer düzenledik. Seminere konuşmacı olarak katılan hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Melih Nazif Gökgöz’den tarihi YKS başarısı!

İlginizi Çekebilir

Bu ehliyetlerin tamamı iptal edilecek!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale FK, kombine kart satışlarını başlatıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85144

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171