KIRIKKALE
26°
01:27

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin eğitim kalitesini daha ileriye taşıyacağız

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu. Eğitim alanında Kırıkkale’nin iyi noktada olduğunu vurgulayan Aydın, “Eğitim kalitemizi daha da artırmak için mücadele sergileyeceğiz” dedi.


MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GAZETECİLERLE BULUŞTU
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle Öğretmen Evi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Kırıkkale’nin kaliteli bir eğitim çıtasına sahip olduğuna vurgu yapan Aydın, bu kalitenin daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini vurguladı. Aydın, amaçlarının tüm kademelerde eğitim gören çocuklara hak ettikleri eğitim ve öğretim ortamını sunmak olduğunu söyledi.

52 BİN 690 ÖĞRENCİ BULUNUYOR
Tüm öğrencileri donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlama gayreti içerisinde olduklarını aktaran Aydın, “Başladığımız günden itibaren öğretmenler odası buluşmaları yaptık. Bakanımızın öğretmenler odası konuşmalarına değer veriyoruz. İlimizde resmi ve özel 243 okul, 4 bin 143 öğretmen ve 52 bin 690 öğrencimiz var. Geniş bir aileyiz ve 150 bin kişilik bir kitleye hitap ediyoruz. Kırıkkale, başarı sıralamasında Türkiye ortalamasının üzerinde, hedefleri olan ve bu hedefleri tutturan bir şehir. Amacımız, öğretmenler okullarına sabah enerjik ve mutlu olarak gitsinler, akşam yorgun ama huzurlu evlerine dönsünler."

MUTLU ÖĞRETMEN, BAŞARILI ÖĞRENCİ
Aydın, "mutlu öğretmen, başarılı öğrenci, huzurlu veli" sloganıyla çalıştıklarını belirterek, müdürlük bünyesindeki resmi ve özel bütün kurumların kapılarının basın mensuplarına açık olduğunu kaydetti. Göreve geldikleri günden itibaren 55 günde 100 okulu ziyaret ettiklerini vurgulayan Aydın, “Çocuklarımızın eğitimde daha başarılı olması için çalışıyoruz. Okullarımızı ziyaret ederek hem sorunları hem de taleplerin çözümü için gerekli çalışma sergiliyoruz” dedi.

KIRIKKALE’DE ÖĞRETMEN İHTİYACI YOK
Kırıkkale’nin eğitim kalitesinde kendisini kanıtlamış bir il olduğuna dikkat çeken Aydın, bu konuda öğretmenlerin gerçekten büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Yeni atama dönemiyle ilgili de konuşan Aydın, Kırıkkale’de şuanda bir öğretmen ihtiyacı olmadığına vurgu yaptı. Sadece özel eğitim alanında eksiklik olduğunu söyleyen Aydın, “Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde eksik görülen yerlerdeki sorunlar giderilecektir” şeklinde konuştu. Toplantı, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’e Organize Sanayi Bölgesi kurulacak 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bunu yapana 1 Kasım’dan itibaren 100 bin TL ceza!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49364

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171