KIRIKKALE
22°
01:47

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalespor deplasmandan 3 puanla döndü

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 31. haftasında Çankaya FK ile karşılaştı. Kırıkkalespor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.


İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
TFF 3. Lig 3. Grup’ta, Play-Off mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 31. haftasında deplasmanda Çankaya FK ile karşı karşıya geldi. Her iki takımın da temkinli başladığı karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi yükselmezken, takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle gitti. 

YASİN REİS, 59. DAKİKADA SAHNEYE ÇIKTI
Puan tablosunda ilk 5’in içinde yer alan ve Play-Off’a kalmak isteyen Kırıkkalespor, ikinci yarıya da temkinli bir başlangıç yaptı. Rakibine fırsat tanımayan Kırıkkalespor, 59. dakikada Yasin Reis’in golü ile 1-0 öne geçti. Maçta başka gol sesi yükselmezken 3 puanın sahibi Kırıkkalespor oldu. 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor – Çankay FK maç künyesi;

Stat: Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu

Kırıkkale Büyük Anadoluspor İlk 11: ‘Yunus Emre Kar, Yunus Emre Çabuker, Mehmet Albayrak, Emrah Sürücü, Yasin Reis, Uğur Ayhan, Ali Kemal Özkan, Ufukcan Engin, Onur Çakmakcı, Mehmet Söğüt, Doğukan Subaşı)

Çankaya FK İlk 11: ‘Yusuf Orhan, Muhammet Akyazı, Görkem Can Güner, Haydar Deniz, Ahmet Yavilioğlu, Süleyman Olgun, Hüseyin Genç, Enis Durak, Abdulkadir Kuzey, İbrahim Mirza Aral, Erdi Taşkent)

Hakemler: Orta Hakem Erhan Kaya, Yardımcı Hakem Selçuk Kaplan, Yardımcı Hakem Abdullah Polat, 4. Hakem Berat Buğra Çelik

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor hazırlık kampına başladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’a 1 maç ceza

İlginizi Çekebilir

Kırmızı lacivertlilerde hedef 3 puan

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49401

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171