KIRIKKALE
27°
02:22

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor’un yeni teknik direktörü Kaya


İLK MAÇINA 19 MART’TA ÇIKACAK 
Kırıkkalespor’da teknik direktörlük görevinden ayrılan Salih Eken’in yerine Erkan Kaya getirildi. Kaya’nın yardımcı hocalık görevini ise Mete Metin ile kaleci antrenörlüğünü ise Hamit Tüzün yapacak. Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Takımımız Teknik Sorumlusu Salih Eken ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Salih Eken ve ekibine bu zamana kadar göstermiş oldukları emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder kariyerlerinde başarılar dileriz.”

BU HAFTAYI BAY GEÇİRECEK 
“Ayrıca Salih Eken’den boşalan Teknik Direktörlük Koltuğuna ise Kırıkkalemizin değerli hocalarından Erkan Kaya getirilirken Yardımcı hocalığını Mete Metin,Kaleci Antrenörlüğünü ise Hamit Tüzün yapacak. Haftayı bay geçecek takımımız çalışmalarını yoğun tempoda devam ettirken 19 Mart’ta kendi sahasında Kuşadasıspor ile karşılaşacak. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” açıklaması yapıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, kendi evinde galip

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yönetimi belli oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, yeşil zemine çıktı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79865

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171