KIRIKKALE
25°
02:9

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’ye 100 yataklı huzurevi yapılıyor 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 100 yataklı Huzurevi proje çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat çalışmalarının başladığını söyleyen Kaplan, inşaatın 2025 yılında bitirilmesinin planlandığını dile getirdi.


ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve çevre yolu güzergahında bulunan alana 100 yataklı Huzurevi yapılması için çalışmalar başladı. İnşaat çalışmalarının başladığı Huzureviyle ilgili AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Daha önce duyurduğumuz şehrimizin en büyük ihtiyaçların biri olan Huzurevi Projemizin inşaatına başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilen 100 yataklı Huzurevi projemizin inşaatını yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yerinde inceledik” dedi. 

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ 
Kaplan, “Büyüklerimize ailelerinin eksiklerini hissettirmeden, kaliteli vakit geçirecekleri sıcak, konforlu ve huzurlu bir yuva sağlayacak projemizi 2025 Mart ayında teslim etmeyi planlıyoruz. Kırıkkale’mize hizmet ve eser üretmek için var gücümüzle çalışıyor yatırımlarımızı yakından takip ediyoruz. Bir de unutmadan, Kırıkkale’mizi de, Kırıkkaleli hemşehrilerimizi de çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplandan orsav ziyareti

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan halk günü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye değer katacağız

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60320

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171